Minggu, 10 Februari 2013

ღ `Pelangii untukmu´ ღ


bismillaah • •

untukmu hati yang lara “TERSENYUM-lah :)”
 
jika diluar sana langit tengah mendung dan awanpun hujjan
maka biarlah, karna mungkin Dia “sang Maha Cinta” hendak melukis pelangii untukmu

“karna sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan” [QS.aL-inSyirah : 5]

7 komen awaq:

erikatzain mengatakan...

Tak boleh click kana ea tuk copas?? ya deh, gk apa2... kan ada Ctrl+c.. hehehe :p

Kren tulisannya, aku suka (y) .. :)

Cydhtra aL`khanSa mengatakan...

.Hhee ^_^
kena denda awaq yaa kat copy_ _))!

kalo suke jom follow lah :)

jundullah mengatakan...

@Cydhtra aL`khanSa

mana da boleh denda-denda?? bukankah hak cipta adalah milik Allah?? ^.~
Follow via twitter boleh tak?? nak add fb awak pula.. boleh? hehehe.. :)

erikatzain mengatakan...

@Cydhtra aL`khanSa

mana da boleh denda-denda?? bukankah hak cipta adalah milik Allah?? ^.~
Follow via twitter boleh tak?? nak add fb awak pula.. boleh? hehehe.. :)

Cydhtra aL`khanSa mengatakan...

@erikatzain tafadhol, nak follow mana jee boleh but jangan lupa follow Alloh =)) :P

permatamujahidah91 mengatakan...

Salam ziarah UKhti...
suke follow blogger sprt ukhti ada rasa sastera skit ..hehe...salam ukhwuah

Cydhtra aL`khanSa mengatakan...

@permatamujahidah91 jazakillah Ukh ^^, salam santun dari ana :))

 

Blog Template by BloggerCandy.com